30. december 2017

Pris

Individuel terapi (55 minutter): 1.000 kr. pr. session

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en aftale, vil jeg bede dig give mig besked hurtigst muligt, så jeg har mulighed for at give en anden tiden.

Afbud skal ske senest dagen i forvejen inden kl.16.00 på telefon (29712160) eller mail (kontakt@psykologannsuhl.dk). Ved senere afbud eller udeblivelse fra en aftale vil der blive opkrævet et gebyr på 350 kr.

Tilskud til psykologbehandling

Jeg har ikke overenskomst med Danske Regioner og kan derfor ikke modtage lægehenvisning. Hvis du vil have et overblik over, hvilke psykologer, der tager henvisning, og hvor lang ventetid de har, kan det søges frem på hjemmesiden www.sundhed.dk.

Er du medlem af sygesikring ”danmark”, har du mulighed for at få tilskud til psykologbehandling. Du kan læse om mulighed for tilskud på “danmark”s hjemmeside.

Hvis du har en sundhedsforsikring, fx via dit arbejde, eller hvis din ægtefælle/samlever har en sundhedsforsikring, er det en god ide at kontakte forsikringsselskabet for at høre, om de helt eller delvist dækker dine udgifter til psykologhjælp. Det samme gælder, hvis du har private forsikringer eller er medlem af en pensionskasse.